Fördelar

Med naturprodukter från BioNatura AS får du alltid hälsokost som är testad och kvalitetssäkrad enligt de strängaste kraven.

Hälsokost via abonnemang

Du får hälsokost till bra priser så länge du vill. Du kan hoppa över en leverans eller välja en kortare eller längre tid mellan leveranserna.
Allt täcks inte av vanlig sund kost – då behöver du kosttillskott
Vissa kosttillskott innehåller mer verksamma ämnen än vad du kan få i dig genom den vanliga kosten. Hitta det kosttillskott som passar dig

Hälsoeffekter

Flera av våra kosttillskott kan ha liknande effekter. Prova därför gärna ett annat om du känner att det inte hjälper så bra. Men gemensamt för alla kosttillskott är att de måste användas under lång tid för optimal effekt.

Värva nya medlemmar

Om du rekommenderar våra produkter till någon, får du en stor fördel. Att anlita en kund är enklast genom att logga in på Min prenumeration och gå till beställningsformuläret ”utse en ny kund” och fylla i informationen om den registrerade medlemmen.
När du rekryterar en medlem kommer du att få en direkt kr 100, – vid avslag på din första leverans efter att den nya medlemmen har betalat paketet. Dessutom får du en 15% provision från vad dina rekryterade medlemmar köper. Den eller de personer du rapporterar till vår klubb får två månaders konsumtion till halva priset första gången. Endast porto / exp. NOK 49, – läggs till
De du rapporterar binder till endast ett köp till regelbundet pris.
Om du refererar till många medlemmar kan du få fler fördelar än dina nästa paketkostnader. Då kan du antingen lämna den och få rabatt på paketet, eller du kan kontakta oss och få det betalt.

Se Mitt abonnemang.

Enkel adressändring

En eventuell flyttanmälan gör du enkelt i Mitt abonnemang

Snabb och enkel service

Vi är här för dig. Under Mitt abonnemang kan du snabbt och enkelt ändra ditt abonnemang.