Om oss

BioNatura – För dig som vill ha en bättre vardag – Direkt hem i brevlådan!

BioNatura AS levererar kosttillskott till Norge, Sverige och Danmark och du som medlem står i fokus. Du bestämmer hela tiden över ditt abonnemang. Under «Mitt abonnemang» kan du enkelt göra ändringar av ditt abonnemang. De registreras omedelbart i vårt system.

Kosttillskott via abonnemang

Våra kosttillskott baseras på rena och naturliga ingredienser. Vi får i oss färre näringsämnen, vitaminer och antioxidanter än förr. De flesta av oss klarar inte att äta «5 om dagen» Forskning visar dessutom att frukt och grönt innehåller mindre vitaminer och mineraler än tidigare. Därför behöver många ett tillskott.

Daglig användning av kosttillskott är en stor fördel

Det är lätt att glömma det dagliga intaget av kosttillskott. Det är en fördel att hitta en rutin som gör det lättare att komma ihåg den dagliga dosen. Man bör inte ta dubbel dos om man glömmer bort det en dag.

Du styr själv över ditt abonnemang

Du gör snabbt och enkelt ändringar av ditt abonnemang. Gå in på «Mitt abonnemang» så registreras din ändring direkt. Om du har frågor kontaktar du kundservice på telefon +47 37 23 50 01 eller skriver till kundeservice@bio-natura.se

  • Ingen bindande tid
  • Lätt att ändra prenumeration
  • 100%naturlig
  • Hög kvalitet
  • Telefontid 8:30 till 15:30 alla vardagar.

    Vi är här för dig – alltid nöjd!